Har du aktiviteter för kalendern 2017 & 2018?

Hej där DU som anordnar aktiviteter som kan vara av intresse för westernryttare av alla slag i ffa skåne och är öppna för alla.

Vi vill gärna samla alla aktiviteter i skåne i vår kalender, så tycker det att det vore en bra ide´att synas även där för att ragga deltagare, åskådare eller kanske tom medlemmar så hör av dig till monica@wris.se 
GE mig alla datum och info du har så lägger vi ut det i kalendern till gagn för både dig och oss och ffa westernrindingens tillväxt i vår del av landet :)

Ex. My Rask som ordnar koclinics, Snapphanebygdens westernryttare med läger/clinics och tävlingar, Mia Bråve/Bråvesta clinics, läger, tävlingar och föreläsningar, Hällestad Ranch clinics, läger, tävlingar och kanske Aktiv Westernhäst eller Bollerups westernklubbs aktiviteter med clinics och träningar ffa...det var dom jag kom på just nu...fler kommer säkert, liksom aktörer i vårt grannland Danmark bara 1-2 timmar bort där vi är välkomna.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd