Nu hittar du alla mönster för årets KM här.

Nu är alla mönster publicerade på sidan. Japp en del är lite svårare än ni kanske är vana vid MEN KM skall vara lite svårare och vi LOVAR att ni klarar av att rida det ni tänkt oavsett mönstret.
Och ni har fått dom i god tid så att ni kan träna i nästan en månad på mönstret.
Ex i beginners western riding är det 2 byten!!
Tänk nu på att ett enkelt byte dvs gå ner i trav två steg bara ger 2 straffpoäng INTE diskvaificering och INGEN jag lovar INGEN rynkar på näsan om ni gör det. Vi har valt mönstret eftersom western riding ÄR en galoppbytes klass och skall respekteras som en sådan.

Likaså i Ranch Riding mönstret där gäller samma sak, enkelt byte med avsaktning till trav och ny fattning ger 2 staffpoäng INGET annat och betraktas som klok ridning av domaren.
Vi kommer att tillåta att man rider både W Pleasure och Ranch Riding på alla nivåer om ni vill det MEN tänkt på regelverkat med målade hovar, glitter och andra regelmässiga krav i ranch ridingen...OBS! det finns ingt krav på glitter, hovlack eller annat i någon av de andra klasserna ...japp det är brukligt men glitter och silver kan ALDRIG, jag säger ALDRIG skattas högre än en bra ritt. Kom igen nu, skicka in era anmälningr så vi får ett välfyllt KM 2017!
Superfina priser utlovas och ALLA är välkomna medlem eller ej!
Klicka här för att komma till KM sidan

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd