Stort TACK till Morenohorses, som sponsrar WRIS KM 2017! 

Moreno Söderlund är ju ett känt ansikte i både stall, på tävlingsbanan och på TV. Han är ju både hästtränare och hovslagare, dessutom stuntman, tv stjärna och stolt rom och numera även pappa :)
Han och hans fästmö (den skönsjungande Emelie) bor numera på egen gård utanför veberöd i skåne. Här bedriver han sin träningsverksamhet och utgår ifrån när han är ute och skor.

WRIS planerar en lastningsträning med Moreno senare i höst eller till våren, beroende på när vi hittar just DIG, du som behöver hjälp med att lastträna din häst och är villig att dela din upplevelse med andra WRIS medlemmar.
Har du en häst som är svårlastad eller inte går att lasta, hör av dig till oss. styrelsen@wris.se

Moreno är också en välbekant sponsor av olika WRIS evenamang, sedan flera år tillbaka vilket vi är mkt tacksamma för.

Detta står att läsa om Moreno på hans hemsida.
Hovslageri är ett urgammalt yrke som utförts på samma sätt sedan människan började använda hästen som transportsemedel vid krig och då färdades långa sträckor. För att skydda hästens hovar och ben mot onödigt slitage skos hästen. I de flesta fall föredrar jag att varmsko för optimal tillpassning och komfort för hästen. 

Förutom mitt yrke som hovslagare driver jag även  träningsverksamhet och hjälper till med utvecklingen av dig och din häst. Jag bedriver verksamhet på egen anläggning utanför Lund i Skåne. Kontakta mig gärna om du behöver hjälp eller har frågor. 

Ha en fin dag! // Moréno Söderlund
Klicka här om du vill komma i kontakt med Moreno eller bara läsa vad han sysslar med.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd