Sista dagen för anmälan till KM utan extra avgift 1 oktober! 

Alla kan tävla, oavsett hästras, vi erbjuder massor av dicipliner på alla nivåer!

Superfina priser sponsrade av våra fantastiska sponsorer, Bråvesta; Megs Djurbruk, Western Horsemen, Fiskfoder.se, Porttek AB, Folksam, Betong & Blandat, Arnes blommor, Morenohorses, Hälldala ranch, Swshows och Cake Cowboy!

Anmälan är enkel, du bara skriver ditt och hästens namn, ditt tel, din email, kryssar i dina klasser bifogar ditt medlemskort om du är WRIS medlem...för du vet väl att man inte behöver vara medlem för att starta...BARA för att bli klubbmästare ...och det vill man ju ;D
Hjärtligt välkomna

Klicka här för att komma till sidan för klubbmästerskapet, anmälan och allt!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd