WRIS har haft ett bra styrelsemöte ikväll!

Puhhh, 3½ timme mangling med diverse ämnen från datorer, träningstävlingar, till westernSM till WRIS tidningen och WRIS foldern....Men vi gjorde det :D
2018 ser ut att bli ett fantastiskt år för WRIS, vi satsar hårt och hoppas ni uppskattar det.
Som väl alla vet har Lasse Zaar gått bort och imorgon begravs en av våra mest inflytelserika medlemmar. Flera WRIS medlemmar planerar att delta på olika sätt, en del till häst en del till fots. Lasse var en betydelsefull person i WRIS på många olika sätt och han påverkade många av oss med sin kunskap och sin fantastiska person. Vi är glada att kunna visa vår respekt och aktning i samband med begravningen.

Men livet går trots allt vidare och avhandlades gjorde också KM 2017 som snart är i faggorna. Se sidan för KM och anmäl dig nu för att slippa extra avgift!
WRIS planerar att återuppta traditionen att dela ut en tidning med allehanda smått och gott innan jul. Har du lust att bidra med något är det välkommet. Vi saknar något pyssel, en rolig sida, kanske en anekdot/berättelse från något du uppskattat med WRIS nu eller tidigare. maila till Catharina@wris.se det behöver inte vara så märkvärdig

Vi jobbar på ett infoblad som vi hoppas blir färdigt i höst och kan användas vid alla våra aktiviteter.

Temakvällar, 4 stycken klara innan jul!
Start nu den 23/9 med foderföreläsning, se Temakväll sidan
15/10 Vilka klasser skall jag välja?
22/10 Hovvård
5/11 Regelverk..vad bör jag tänka på?

Sen har vi satt datum för tävlingar 2018!
31/3 Träningstävling
28/4 WRIS Spring Show
26/5 Träningstävling
18/8 WRIS Crayfish
15/9  WRIS KM 2018

I planeringen för 2018 finns också ett läger i någon form...sannolikt i Juli. Ansökan om Ride Camp är inskickad annars blir det ett WRIS läger med en annan inrikting är Hälldalas läger...:)

Nästa möte är det 16/10 så har du åsikter/tankar inför det ...maila oss styrelsen@wris.se  

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd