Stort TACK till fantastiska Hälldala Ranch, sponsor av WRIS KM -17!

Inger och Mats har byggt upp en fantastisk anläggning en bit utanför Tomelilla i sydöstra skåne, en anläggning som kommer att ta vid där Bökeberg slutade. Med andra ord ni kommer att få se den ena stortävlingen efter den andra på denna fantasiska arena med förutsättningar att bli södra sveriges westernarena nummer 1. 

Hälldala Ranch har 2 ridhus under ett tak (400 kvm), stor utomhusbana, oändliga parkerings och campingförutsättningar, läktare, stor restaurang (där själva sitta ner och äta delen är under uppbygganad) med hemlagad supergod mat, ett sekretariat och speakerrum, toaletter, duschar, camping och inom kort även fasta boxar. 30 boxar att börja med sen blir det fler. 

Mellan tävlingara anordnas det clinics och privatlektioner på anläggningen som för närvararande har en tränare på plats, Jenny Bergqvist och fler är på gång.
Titta in på Hälldalas och Larsson-qh hemsida för att se vad som händer där. Klicka här för att komma till Larsson-qh.com 
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd