NAF sponsrar WRIS KM -17!

En del av er träffade på NAF redan på Hälldala Autumn Leaves där de sponsrade med sina fina produkter. Nu har dom även hittat WRIS och vårt klubbmästerskap. Det är helt fantastiskt så måga sponsorer som valt att stödtja WRIS och ALLA är lika värdefulla och välkomna.
Men skall du köpa fodertillskott så är det NAF vi förordar. Stort och varmt TACK NAF för att ni väljer att stödja oss!
Här kan du läsa lite om företaget och längst ner finns en länk till dem.

Med över 30 års erfarenhet av framställning och tillverkning av fodertillskott, är NAF Storbritanniens största och mest respekterade tillverkare av fodertillskott idag.

NAF använder endast de bästa naturliga ingredienserna, med full spårbarhet. Dessa unika framställningar skapas av NAFs eget team bestående av veterinärer, forskare och dietister. Resultatet är ett omfattande sortiment av produkter som är utformade för att kunna erbjuda produkter för din hästs alla behov.

NAF är officiell leverantör till Brittiska landslaget, vilket gör det möjligt för alla ryttare i brittiska landslaget i samtliga discipliner, att använda NAFs fodertillskott, under ledning av deras veterinär. Detta för att stödja både hälsa och välmående för hästarna inom landslaget.

NAFs tillskottsprodukter är registrerade via Jordbruksverket och har svenska etiketter. NAFs produkter är helt naturliga produkter, samtliga fria från drogsubstanser.

Tävlingskarens
NAF följer Svensk Travsports och Svenska Ridsportförbundets riktlinjer gällande karens där det är applicerbart. Eventuell tävlingskarens är tydligt uppmärkt på produktens etikettens baksida. Samtliga NAF produkter är karensfria enligt FEI regler.
Klicka här för att komma till NAF,s svenska fb sida.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd