En liten överraskning på gång till alla WRIS medlemmar!

Håll utkik i postlådan nu innan jul så kommer det en liten överraskning från WRIS till alla medlemmar...näpp vi säger inte vad det är :) 
Men vi kan passa på att säga att nu innan jul kommer vår kalender att uppdateras och likaså lite av infon här på sidan för att förbereda för ett nytt ännu bättre WRIS år!

Känner DU dig sugen på att ingå i vår styrelse 2018, så hör gärna av dig till Styrelsen@wris.se eller till vår valberedning med Ingrid Fransson vid rodret.
Mail till Ingrid: ingrid.fransson@outlook.com
Kanske du känner NÅGON som du tror skulle passa/vilja arbeta med WRIS så hör av dig till samma adresser som ovan.
Vi behöver engagerade/positiva cowbojsare till styrelsen.
Som det ser ut nu så skall det väljas: 2 styrelseledamöter, 2 suppleanter, 1 revisor, 1 revisorsuppleant och valberedning...kom igen nu...detta är kul!

Ni har väl inte missat att vi planerar inte mindre än TRE (3) ordentliga tävlingar, WRIS Spring Show, WRIS Crayfish och WRIS KM...dessutom minst 2 träningar inför tävling där vi givetvis erbjuder AQHA/APHA godkända domare för att ge er bästa hjälp för fortsatt avancemang i er ridning.
Förutom det blir det föreläsningar, uteritter, fester, träningar av olika slag..kanske ett läger...vem vet :)
 
Vi vill gärna höra ifrån er, vad ni vill ha av oss för att ytterligare höja värdet av ett medlemskap hos oss.  maila: styrelsen@wris.se  

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd