WRIS behöver DIG!

WRIS styrelse behöver en till westernentusiast som vill vara med och påverka WRIS och westernridningen i skåne. Vi har några som kliver av styrelsen vid årsmötet och därför söker vi dig med intresse och nyfikenhet på vad WRIS kan och bör göra för sina medlemmar och vill lägga några timmar i månaden på att mötas och diskutera  planerna framåt.
Har du intresse av bokföring och/eller kontorsarbete är det ett stort plus. Men ALLA med intresse för westernridning är hjärtligt välkomna, du behöver inte ha erfarenhet av vare sig styrelsearbete eller äga häst eller rida utan alla sidor av westerndollarn behövs. 
Är du nyfiken och vil höra mer eller vill du anmäla ditt intresse ...hör av dig till styrelsen@wris.se eller till någon av oss i styrelsen...du hittar oss under styrelsen

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd