Tack ALLA för en fantastisk första TT igår!

TACK, TACK, TACK!

Alla bidrog till att det blev en så lyckad tävling, vädret, anläggningen, ryttare & groomar och våra fantastiska funktionärer.
22 ryttare gjorde knappt 85 starter under dagen där walk & jog = lätta klasser var de största med 10-11 häst/klass.
Av dessa 22 var de flesta medlemmar i WRIS men även en del tävlande från andra klubbar vilket vi är mkt glada för.
Vi hade ett par ryttare som aldrig tävlat förut och dom premiärred som om dom aldrig gjort annat, grattis till era placeringar!
Och vi hade långväga gäster i form av Madlen Linchausen Torvaldsson som driver  Stonehill Cow & Show horses en träning och avels anläggning i Blekinge, Holmsjö närmare bestämt. Madlen är ju här nere och ger clinics på Bollerup, kika på WRIBos hemsida så ser ni mer. Även Marie Schoulz och Gert Andersson kommer långväga ifrån.
  
Domare James Gerdes Hansen var mkt nöjd och glad över allas framsteg under dagen. Jag hoppas ni går in och tittar på era scoresheets här på sidan. Klicka här.

Nu planerar vi för fullt inför nästa tävling som är WRIS Spring Show den 28 April där första anmälan redan har kommit...ni kommer väl ihåg att vi kommer att använda samma mönster på Spring Show som under träningstävlingen, plus beginnermönster förstås men dom blir ju ett mellanting mellan w & j och Open :)
Vill DU anmäla till Spring Show Klicka här.

MVH Styrelsen

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd