TT Juli: WRIS Sponsrar del av Boxkostnaden för dem som vill hyra box under Summer Blast!

Givetvis gäller detta endast TT deltagare som också är WRIS medlemmar! 
Vill du hyra box från lördag morgon till söndag kväll betalar du endast 800 sek och WRIS sponsrar resten.


När det gäller TT deltagare så behöver man inte anmäla förrän dagen innan (som vanligt) MEN vi kan då inte garantera boxtillgången då dessa måste beställas den 24/6!
MEN vi kommer att boka upp ett antal ínnan den 24/6 och då gäller ju först till kvarn...sen blir det givetvis öppet för alla OM det finns boxar tillgängliga ända fram till tävling.
Har du eller vill du hyra box fler dagar men fortfarande bara tävla TT och är WRIS medlem så hjälper vi såklart till även där, beställ på speciellt TT formulär och inte till hälldala (se hemsidan) har du redan anmält och bokat...maila swshows@live.se så löser vi det!

Anledningen till detta är att vi vill supporta våra medlemmar att tävla i möjligaste mån då juli månads TT är förlagd över två dagar. Anledningen till detta upplägg är för att möjliggöra för oss att erbjuda en TT i juli med en fantastiskt domare och under lite allvarligare tävlingsförhållanden och dessutom beroende på att vår tävlingsgrupp annars inte kunde erbjuda en tävling under sommaren. 

Domare på Summer Blast är Eugenio Latorre, Italien...som har domarkort i både AQHA och NRHA samt NRCHA, bosatt i Spanien och dömer de största tävlingarna i europa!

Vi har ju vår Crayfish den 18-19 augusti som också bjuder på massor av extra kul saker...som allsköns Timed events...Pole, Barrel, Sorting, Penning, Roping...tillsammans med allround klasser...Missa inte den! Mer info kommer...

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd