Missa inte att tävla för Josefin Blomqvist 18-19/8 på Hälldala Ranch!

NRHA klasserna erbjuder superfina plaketter, vi har highpoint priser till Walk & Trot, Beginner och Open. NSBA klasser med penga premier.

WRIS Crayfish can erbjuda en tävling med den domare i Sverige som har flest godkända domarkort. Josefin har rätt att döma godkända Quarter shower, Paint shower, NSBA shower och NRHA shower dessutom är hon aktiv tävlande och instruktör med egen ridskola och träningsverksamhet.
Som om inte det var nog är hon också godkänd, etablerad häst tandläkare med utbilding i USA.
Så även om vi för dagen inte har så många starter på WRIS Crayfish så kommer dom av er som väljer att komma få ovärderlig hjälp av Josefin när det gäller att utvecklas i sin riding, tävlande eller vill ha tips och råd angående bett, teknik eller andra problem.

Vi kommer att erbjuda "Ask the judge" tider både lördag och söndag före tävlingens start dvs kl 09.00 till kl 09.45 och efter tävligens slut på lördag. 
Här kan du komma med dina frågor kring vad du gjorde för fel eller kanske ännu bättre vad du gjorde bra under din ritt eller dina ritter eller varför inte diskutera bett eller tandläkarfrågor. 
Hjärtligt Välkomna till WRIS Crayfish ...tävlingen för ALLA oavsett nivå och hästras  

Har du inte anmält men är sugen...hör av dig så hjälper vi dig,  inga dörrar är stängda!
MVH Styrelsen WRIS

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd