WRIS ryttare tar hem Nationella och Internationella utmärkelser!

Under många år har WRIS haft ryttare som tävlar på ALLA nivåer och det tror vi är vår styrka.  Ni har under året sett små uppdateringar om dem som presterat lokalt ...inte nödvändigtvis vunnit alltid men deltagit på våra evenemang och tävlingar. Nu tänkte vi även skriva lite om dem som presterat utanför WRIS egna evenemang.

Vi börjar med Camilla Becker Jeppson som tävlat framgångsrikt både lokalt och internationellt under 2018. Camilla som även bidragit med sin tid till att sitta i WRIS styrelse under 2018. Camilla tränar framför allt för Therese Andersson, TA Training som finns på Bråvesta Quarter & Paint i Billesholm. 

GRATTIS Camilla Becker Jeppsson och Brave Cowgirl till er SPHA High Point placering som bästa spb unghäst 2018 och tredje placering spb open 2018.
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd