2019 års KM och Crayfish har gått av stapeln!

Vi har inte korat bara en utan två klubbmästare, den ena i Beginners och den andra i Open!
Stort grattis till Åsa Johansson och Cutters Yellow Gold WRIS Klubbmästare Beginners, Rosett kommer på posten och Plaketten delas ut på årsmötet. Det var tight i toppen och skillde bara ett poäng mellan 1;an och 2; an Erica Helweg.
Grattis också till Sara Nilsson och Brave Peppys Dream  som knep Klubbmästartitel i Open, det var dock en kamp in i det sista där hon hade stort motstånd av Lisa Svensson och Annica Westerlund. Rosett på posten och specialdesignad Plakett på årsmötet.

Vår High Point Walk & Trot to dock hem segern med bred marginal.
Stort Grattis till Laura Åvist Horn med sin Goddess of Snow. 
Hon vann både en special designad grimma med brodyr samt broderat täcke till sin häst.

Knappa 30 hästar kom till Osbyholm, Hörby idag och klasserna var stora  i ffa Open med största klassen Ranch Riding med inte mindre än 13 ekipage!
Vi hade inte mindre än 99 starter under dagen, Domare Margareta Bäcklund tillsammans med domarsekreterare Therese Pagård gjorde ett enormt jobb i stolarna på banan, och Catharina Palmqvist, Lise Lott Åkesson samt Alexandra Larsson såg till att rosetter delades ut, bommar, koner och hästar kom in och ut på banan i en rasande fart. Camilla Becker Jeppson som både tävlade och byggde och rev Trail bana <3 
Vi är ledsna att ni inte fick med era KM rosetter hem MEN dom kommer på posten om bara ett par veckor:)

Stort tack alla tävlande från när och fjärran, Atlas och Helen från Karlskrona, Therese Jörgensson med elever från Ronneby och Thorvaldssons från Holmsjö liksom våra trogna medlemmar Mari Schoultz och Annica Westerlund....Givetvis är ni som bor nära lika mycket värda MEN det är fantastiskt roligt att vi gör intryck på ett så stort område.
Tack också alla ni som kom och tittade, groomade och hejade.

Scoresheets och resultat ligger ute under ...tro det eller ej "RESULTAT" som hittas under aktivitets rubriken, du kan även klicka här för att komma direkt dit.
Förutom att vara domarbiträde så är Therese Pagård WRIS hovfotograf, hennes bilder finns under bilder och filmer. Eller klicka här

Stort och Hjärtligt Tack till familjen Falkenklev som upplät sin fina gård till oss.
MVH WRIS Styrelse

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd